Freeeedom

Det känns så jäkla skönt att säga detta – jag har inte gått på kryckor sedan söndags morgon. Vilken frihetskänsla att kunna använda sina händer, kunna gå hyfsat ordentligt och att slippa joxa med kryckorna. På söndag åker vi ju till Falsterbo så det känns extra skönt att kunna röra sig fritt då. Dock lär jag ta med kryckorna ifall fossing blir för trött!

Det känns så knäppt för jag var inne hos sjukgymnasten i Vara förra torsdagen senast för att foten gjorde så jäkla ont så jag ville kolla så att allt var okej. Den var bra, så jag grät lite inombords för att jag skulle behöva dras med det. Vad hände under helgen egentligen? Allt blev sååå mycket bättre och nu känns allt lite mer peppande. Nu kan jag ju dessutom börja rida(skritta) igen, ska göra det idag och det ska bli så himla skoj!

20130505_152550Detta är numera ett minne blott!

/ Anna