We’re going home

Då var det dags för oss att lämna falsterbo för det här året. Det har varit gött att komma bort en vecka men det ska bli skönt att komma hem också.

Måste bara skriva lite ”skvaller” här innan vi drar. Igår var jag & cillus ute på strandbaden och partade lite. Där såg vi inga mindre än bröderna zetterman. Först fick de (precis som vi) stå i kö ett bra tag till baren och där var de väldigt lugna, men sedan gick de loss ordentligt på dansgolvet.  Zetterman den yngre ravade som fan och raggade/dansade/torrjuckade rejält på en brud. Om inte han fick hemma/bortamatch den gången så får nog ingen det ;)

image

Ja justdet. Jag fyller år idag också (22) men det är inte så viktig.  Vill inte bli äldre nu. Jag är alldeles för ung i sinnet för det ;) har i alla fall planerat att sova hela vägen i bilen från skåne – vara. Det hade varit en bra födelsedagspresent.

/ emma