This time a year

Jag bara älskar den här tiden på året. I sommar så har det ju varit väldigt varmt och kvavt vilket är nice, förutom när man ska rida/röra på sig. Nu på sensommaren är det dock helt perfekt stallväder ute. Det är fortfarande varmt, men inte så varmt att det blir jobbigt att rida. Dessutom har alla blinningar och bromsar försvunnit (verkar det som) och luften känns fräschare. Det märks att hösten är på väg och jag gillart faktiskt. Jag älskar både våren, sommaren och hösten. Det är den sjukt långa svenska vintern som jag hatar, hehe. Dessutom känns det fett bra att vi ska få njuta av sol, bad och värme i Rhodos en sista gång innan hösten kommer också!

Finns det något finare än träd fyllda med höstlöv btw?
tävliing

Har ni ångest för att hösten är på g eller ser ni fram emot den?

/ Emma