Grabbarnas update

Tänkte dra en snabb update om vad som gäller för grabbarna nu.

Tage: Vi har tid igen i Husaby den 16 september (dagen efter vi kommer hem från Rhodos). Om han inte markerar något på böjprov då så kommer vi att sätta igång honom igen så han kommer igång ordentligt. Enbart uteritter så han får upp kondition och framåtbjudning. Fram tills dess ska han skrittas för hand eller tömköras cirka 20 min/dag.

Boppen: Vi kommer att ringa ut veterinären igen samma vecka som Tage ska in till Husaby (alltså om 3,5 vecka ungefär). Då kommer hans sena att ultraljudas igen och vi får såklart hoppas på en ordentlig förbättring. Kanske kommer även veterinären lägga upp en rehabplan för honom om det är aktuellt då. Fram tills dess får Boppen endast gå ute i sjukhage.

10

Sådär, nu har ni koll på läget :)

/ Emma