This aint working

Bloggmotivationen har verkligen stått på noll ett bra tag nu vilket jag tycker är urtrist. Emma blir sur för att jag inte bloggar(haha) och jag själv tycker det känns dumt att bara ”försvinna” och sedan komma med något inlägg då och då.

Det är så mycket som spelar in i motivationen dessutom, vilket jag nämnt tidigare så ni vet säkert vad jag syftar på. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra, sluta blogga eller bara ta en paus. Förmodligen det sistnämnda tills vidare, så får vi se sen. Jag saknar dessutom vår blogg på blogg.se för jag tycker att utséendet på denna bloggen är så ful, haha(inte designen dock, men allt ser inte riktigt ut så som jag vill och jag vet ju fan inte hur man gör heller!!).

Tja, nu vet ni i alla fall, och självklart så säger jag till om det nu blir så att Emma står själv på bloggen om ett tag.

asve

/ Anna