Gött

Woho, nu är äntligen den hemska tentan avklarad! Det kändes faktiskt bra, även om tentan var svår. Om jag inte får godkänt på tentan nu när jag kom väl förberedd och gjorde mitt bästa så blir jag väldigt besviken. Det är bara att invänta resultatet som kommer om en månad ungefär. Dessutom spanade jag in mitt resultat från c-uppsatsen idag också och jag fick godkänt på den. Så förbannad skönt att vara klar med den nu för min examinator har varit hård så det har blivit många kompletteringar. Nu behöver jag alltså bara G på dagens redovisningstenta för att få mitt examensintyg, tjoho!

Just nu sitter jag i skolans datasal och inväntar min fd klasskompis för vi ska ut och luncha och fira vår lyckade/misslyckade tenta ;) Ikväll ska jag och Anna umgås med vår fina vän Sofia som flyttar till Örebro snart för att läsa, så vi har hästledigt idag, vilket faktiskt ska bli lite skönt :)

Ja, ni får ursäkta denna lite trista uppdatering, men kände att jag ville slänga upp ett inlägg idag ändå med lite lägeskoll. Imorgon lovar jag att ta mig tid för bloggen igen och leverera bra inlägg. Ha det gött nu alla fina människor!

/ Emma