WE’RE MOVING!!!

Okej, här kommer något som är så sjukt jävla roligt och som jag velat berätta i flera månader men som jag såklart inte kunnat för att allt måste vara 100% klart innan. Jag och Emma ska flytta till en gård(ensamma) och vi har tillträde den 30 oktober!!!!! :D

Stället är verkligen supermysigt, såklart är det stall, hagar och paddock där så vi ska ta med oss våra bästa killar dit. Alltså det här har jag längtat efter så fruktansvärt mycket! Kunna bestämma helt själv över in- och utsläppstider och fodringar och ja, ALLT! Åh så glada är vi!! Dessutom ska vi renovera, såklart, så då får VI bestämma hur vi vill ha det. Jag har alltid gillat inredning(älskade Äntligen hemma när jag var liten, haha) och jag tror att det blir ganska genomgående ljust på väggarna med mörka möbler i hela huset. Sen ska vi renovera stallet med, just nu finns bara en lösdrift och en box men det är tänkt att vi ska bygga 4 boxar.

Det bästa av allt? Det ligger så jäkla bra till och det tar kanske 5 minuter att åka till mamma och pappa/”stan”. Jag tror verkligen att detta kommer bli hur bra som helst, även fast jag vet att det är mycket jobb att ta hand om hästarna helt själva dygnet runt plus att ta hand om ett hushåll. Men det är ju bara att hjälpas åt :)

Jag vill inget annat än att renovera rubbet NU, men det fungerar såklart inte riktigt så hehe.. Först måste vi planera och allt sådant så det blir precis så som vi vill ha det!

Lite bilder på gården kommer här:

-1
Huset(som behöver lite färg på sig snart).

sovrum-13
Mitt blivande sovrum som tidigare varit ett barnrum(nähä??), den tapeten som är på väggen till vänster har tingeling på sig så den ska jag helt klart spara ;) haha näää!

sovrum-12
Emmsies sovrum!
-18
Stallet till vänster med ladugård som är ännu mer åt vänster(man ser kanten lite på bilden) och ett garage rakt fram.

kok-6
Det mysiga köket!
hall-5
Och så hallen.

Synd att jag inte sparade alla bilder på datorn för nu kan jag inte hitta alla bilder som var med i annonsen, men jag får ta egna bilder sen. Ska såklart försöka vara så flitig som möjligt med före- och efterbilder så ni får se skillnaden när vi renoverat klart!

Jag är sååååå taggad!!!!! :D

/ Anna