Vad jag gillar med bloggar

♥ Mobilanpassade bloggar – STOR tummen upp för det! Jag har mer och mer gått över till att läsa bloggar från mobilen och använder knappt datorn längre förutom när jag skriver inlägg till bloggen(kanske inte så konstigt när jag jobbar vid en dator 8h/dag) och det är ju så smidigt med mobilanpassade bloggar!

♥ Ärliga, djupa bloggar – det finns en anledning till varför jag gillar Lamias och Tyras bloggar så mycket och det är just för att de är så ärliga. Jag tror att många känner igen sig på olika vis i det dom skriver! Dessutom är just de bloggarna väldigt inspirerande tycker jag, jäkligt duktiga tjejer bägge två :)

♥ Hästinriktat – gud vad man kan ändra sig! För bara något/några år sedan så tyckte jag inte att det var så skoj att läsa hästbloggar, men numera läser jag nästan bara hästbloggar. Man får ofta mycket inspiration och tips!

Vad tycker ni om med bloggar?

ramona6_162105127

/ Anna