Ingen fara med Bopput

Eftersom jag blev så nojjig för några dagar sedan så ringde jag ut veterinären till Boppens ben idag, men som tur är så var det ingen fara med honom :D Veterinären ultraljudade och det såg bra ut, men han höll med om att han var lite svullen i benet, främst på insidan. Dock vet jag att Boppens fd skadade has fortfarande är galligare än den andra hasen (och detta är helt normalt enligt veterinärerna på Husaby), så det kan ju vara samma fenomen med frambenet. Asgött att han är frisk i alla fall och på tisdag får han ridas igen, woop woop! Han får dock gå i en liten hage ett tag till eftersom nojjiga matte är rädd att Klantus ska få upp skadan. Visserligen är det inte så konstigt att jag nojjar med tanke på hur många gånger han har skadat sig i hagen de senaste två åren ;)

Klant Bop
10

Nu ska vi iväg till Elina och laga middag + se Idol. Fredagsmys på hög nivå med andra ord. Imorgon måste ni btw kolla in bloggen för vid lunchtid så avslöjar vi en sak som vi har velat berätta länge och som vi ser fram emot mycket. Tjoho, vad kan det vara va? Spana in imorgon så får ni se :) Ha en fin kväll och helg allihop!

/ Emma