Bästa killarna!

Åh kommer leva på den här dagen länge ♥

Jag har känt att min motivation dippat lite nu det sista när det gäller hästarna. Emma har ju lite ont i röven/låret så hon kunde inte rida idag och då red jag bägge hästarna.

Tage fick gå ute i skogen precis som vanligt och jag tog den halvlånga/längre rundan som tar kanske 45 minuter att rida. Om han krånglade? Nej! Det enda han gjorde var att skjuta ut bogen två gånger när jag ville svänga honom och han försökte övertyga mig om att vi skulle åt det hållet han ville istället, men han var så himla lätt att övertala. Duktig fuxis!

Sen red jag Boppen i ridhuset, det började spöregna när jag red Tage så jag var inte så pepp på att rida ut i skogen eller i paddocken. Han var superfin idag, hade lite mer ”elektriska” steg mot i torsdags när jag red honom sist och lyssnade så fint så! Galopperade över en bom ett par gånger också som lite omväxling.

Fina killarna! ♥

18

/ Anna