Söndag

Eftersom jag har ångest över att bara ha suttit hemma hela helgen så tänkte jag faktiskt bege mig mot Skövde nu på förmiddagen och se på mina kompisar när de hopptävlar. Och längta ännu mer tills jag själv kan tävla då ;) Ibland är det faktiskt goare att bara vara publik på tävling tycker jag, men nu när jag inte har tävlat på snart ett halvår så suger det i tävlingsnerven.

Annars har vi bestämt oss för att klippa Boppen nästa helg, och idag ska vi istället försöka städa lite bland våra täcken. Plus rida grabbarna såklart. Nu på helgerna så får vi ju passa på att rida ut på dem när det är ljust ute.

Ikväll är det dessutom äntligen dags för MTV EMA 2013! Som den nörd jag är så har jag längtat läänge ;) Ikväll håller jag tummarna för att mitt och Annas favoritband 30 seconds to mars tar hem Best Alternative och Best Video. Sedan håller jag såklart tummarna för Avicii i Best Electronic, men jag hoppas även på vinst för Miley Cyrus i hennes kategorier. Coolare brud finns inte! Någon mer EMA-nörd som sitter bänkad ikväll?

2

Hoppas att ni har nåt skoj inplanerat i agendan idag :) Vi hörs senare!

/ Emma