Skritt och trav i skogen

Idag fick bägge grabbarna gå en liten tur i skogen. Jag red Taggs och pappa red Boppen. Dock var pappa inte så smart(hehe) så han hade lite för långa läder till att galoppera så vi skrittade och travade bara. Mysigt!

Jag har också kommit fram till att jag ska ”sänka kraven” litegrann med Tage nu när det är så jäkla ruggigt ute. Jag ska försöka att rida 4 ggr/veckan för att hålla igång honom men jag tror faktiskt att det är viktigt att sänka kraven så att man inte tröttnar. Sen om det är fint väder får man såklart passa på, men nu har det fan vart skitväder i två veckor! Skärpning vädergudarna ;) Sen har jag inte bråttom med Tage på något sätt, jag har inga tävlingar inplanerade och sådär utan vi tar det lite som det kommer så därför funkar det bra för oss att dra ner lite nu på vintern.

16

/ Anna