Klättring

I förmiddags red jag ut en sväng på Taggemannen, och vi passade på att rida iväg och klättra lite när det ändå var ljust ute. Idag var det faktiskt ganska kyligt ute för första gången iår (typ 2 plusgrader) men det var bara härligt att slippa det förbaskade regnet som har varit konstant de senaste veckorna. Hellre lite kallare men soligt, än regn och rusk!

Tage skötte sig i alla fall som en liten ängel idag. Pigg och glad och han krånglade inte en enda gång :) I backarna försökte han smita lite och springa upp, lat som han är. En gång lät jag honom galoppera upp för en liten backe och satan vad glad han blev då, haha. Anna skulle ha ridit Boppen i ridhuset idag, men det var så mycket folk + hinder där inne så hon struntade i det. Det får bli en uteritt för båda hästarna imorgon istället.

fb

Idag har jag & Anna dessutom lagat en riktig paradrätt, och vi tänkte bjuda på receptet här imorgon. Så jävla göttigt äre!!

/ Emma