Lite Skara Hästsport-shopping

Idag har jag & mamma varit i Skara och Lidköping för att shoppa grejer till huset, och vi passade på att dra till Skara hästsport när vi ändå var där. Husligt så hittade vi massor av fint, men det var värre med det hästliga. Vi behöver köpa nya ridbyxor då våra gamla JW börjar säcka ihop totalt med diverse hål osv, och sedan ville jag hitta en fin väst också. Jag provade ett gäng ridbyxor och västar men jag blir så jävla irri på att alla ridkläder är skapade för tjejer utan både röv och tuttar. Ja, jag har tjötat om detta ett tag nu, men det är inte kul att ALDRIG hitta nåt som passar. De flesta ridbyxor sitter bra på benen, men så får jag dem inte ens över röven. De enda ridbyxor jag kan ha är den gamla modellen av JW, och mina nya Ullaredsbyxor… Jag borde verkligen starta ett eget ridklädesmärke, For fat asses, men jag orkar inte hehe.

I alla fall så köpte vi detta: Två par ridbyxor från den gamla JW-modellen. Tyvärr verkar det som om de ska sluta sälja denna modell :(, en Himalaya-saltsten till Tage, och ett par Roeckl vinterridvantar som är grymma!
skara

/ Emma