Veckans bloggar

Eftersom vi inte har haft Veckans blogg på ett tag så tänkte jag presentera två styckens Veckans bloggar den här veckan. Båda bloggarna har snygg design, fina bilder och är skrivna på ett bra sätt.

http://susannalundgren.blogg.se/
susanna
I Susannas blogg får man följa hennes resa i hästlivet och med sin häst Ztarlet. Susanna började rida som vuxen, och det finns nog många som kan relatera till det hon skriver. Trots att Susanna inte har ridit så länge så visar texterna på kunnighet och hon verkar vara en riktigt go och ambitiös tjej. Thumbs up!

http://mwdressage.se/
mia
Mia är en rutinerad tjej som har tävlat upp till Svår dressyr med sin förra häst, och MSVA med sin nuvarande. Jag tycker det är intressant att kunna läsa hur en dressyrryttare på såpass hög nivå tränar och tänker. En väldigt mysig och jordnära blogg trots den höga tävlingsnivån. Det är inte så vanligt tror jag!

En av anledningarna till att jag valde dessa två bloggar var pga att ryttarna befinner sig på olika nivåer i ridningen. Jag tror stenhårt på att man kan inspirera läsare oavsett vilken nivå man befinner sig på ridmässigt. Vi alla har varit nybörjare, och vi alla kan känna igen oss i olika situationer. Det är en sak som jag tycker är grymt med hästbloggvärlden :)

/ Emma