Krångel, krångel, krångel

Hej på er fina bloggläsare! Go fredag idag eller? Snökaos kan man väl säga att det är här i Vara. Men ärligt talat så känns det bra, fast det får gärna sluta blåsa(men en sa ju inte klaga på nött en inte kan påverka höhö) ;)

Nu är det såhär att anledningen till att ni inte kommit in på vår blogg är för att Webrider håller på och byter startsida samt subdomäner till bloggarna och det har blivit ett problem som inte våra kära administratörer kan lösa. De försöker att kontakta de ansvariga för själva sidan som krånglar men de verkar inte vara speciellt hjälpsamma alls. Tråkigt som tusan tycker vi alla såklart! Amanda och Lamia kämpar på så jag hoppas innerligt att vi är tillbaks så snart som möjligt. Såklart har jag världens blogglust nu när bloggen ligger nere, typiskt… ;)

Då vet ni hur läget är och ni är hjärtligt välkomna tillbaka när allt fungerar som det ska igen! Glöm inte bort oss, hihi!

Kram!

/ Anna