Hoppning

Hallå hallå på er en fredagskväll som denna. Jag har precis kommit hem från stallet och Lönnbacken och ska nu avnjuta en mycket nyttig middag bestående av ugnsbakade chips och holidaydip. MUMS.

Idag hoppade jag och Bopps. Både lite 5,5a igen men också några hinder i följd för att få flyt. Det kändes faktiskt riktigt bra idag och det är första gången efter skadan som jag känner att jag verkligen fick flyt. B hoppade fint också och var pigg men samtidigt lätt i handen och reglerbar. Det blir såå mycket lättare att hoppa honom då. Han gav även ifrån sig några glädjeskutt idag, haha. Han är så söt när han försöker sig på att bocka, vilket han i princip inte kan. Istället gör han luftsprång, typ hoppar över ett osynligt hinder som är 70 cm högt och 3meter långt, haha. Vi filmade ridpasset också och den filmen laddar jag upp på datorn imorgon för nu ska jag DIPPA!

5

Ha en fin fredagkväll och helg allihop :)

/ Emma