Stressig flyttlördag

Oj oj idag har det minst sagt vart fullt upp. Klockan ringde 8 (eller i ärlighetens namn så vaknade jag innan den ringde) och då var det bara att käka frulle och bege oss ut mot stallet. Där red Anna markarbete/skuttade med Tage och det gick finemang. Han blev superpigg när han insåg att han fick ”hoppa”. Anna byggde upp en riktigt klurig markarbetes/lydnadsbana som gick att variera mycket och som också var väldigt nyttig. Tänkte måla upp hur vi lade upp bommarna/hindren och visa övningen för den var väldigt bra och rolig :)

Därefter blev det lunch med Elina. Asnice att catcha upp och vi planerade lite roliga grejer inför GHS, haha. Under eftermiddagen och kvällen har vi bara flyttat men nu börjar vi komma iordning här på Lönnbacken. Självklart är det mycket arbete kvar, men det börjar likna ett hem här i alla fall ;)

MEN en mindre sak med kvällen var att jag och Putte (vår peugeout) blev påkörda av en annan bil! Det var den andra förarens fel då det var en högerregelkorse och jag kom åt höger och blev påkörd på min förardörr, så stackars Putte är skadad nu. Jag blev rätt chockad och började skälla på personen som körde på mig. Lite snopet sedan då det var en bekants son. Men han fattade nog att jag var chockad och en smula arg också. Well well, olyckor kan hända lätt i trafiken. Huvudsaken är att ingen blev skadad (förutom Putte då).

7

Nu ska vi försöka laga till lite middag och sedan kolla på Mello. Jag hoppas innerligt att bidragen är bättre den här gången än vad de har varit tidigare. Ha en fin lördagkväll allihop :)

/ Emma