Lite hopptävlings”planering”

Nu är det bannemej dags för mig att börja planera lite kommande hopptävlingar och pay and jumps med Boppen eftersom vi börjar komma igång bättre i hoppningen. På onsdag ska jag rida min första hoppträning sen juni. Herregud, alltså. Det kommer också vara första gången Boppen åker transport sen juni, men förhoppningsvis ska detta gå fint ändå. Han är ju lättlastad.

I vilket fall som helst så har jag planerat att den första tävlingen jag ska rida efter skadan blir den här i Falköping. Antingen så rider jag 90cm – 1m eller så rider jag två 1m-klasser där. Jag får helt enkelt se lite hur bra det känns om ett par veckor. 90 cm är ju svinlågt på Boppen egentligen så det lutar ändå åt att jag kör 1m x2.

Innan dess vill jag gärna ha hunnit ut på åtminstone någon pay and jump så Mr. Tittig kan få komma ut och vänja sig vid andra ställen. Det verkar dock väldigt knapert med pay and jumps/träningshoppningar häromkring i mars :/ Jag har ingen lust att behöva åka ända mot Göteborg eller Tidaholm för att rida pay and jump liksom. Om det är någon av er som vet om det finns några pay and jumps i västergötland innan den 22 mars, snälla tipsa mig då!

/ Emma