Crazy pans

Idag var det tänkt att jag skulle dressyra på Boppen och Anna hade tänkt skritta lite med Tage. De planerna ställde vi in efter att båda två var helt galna och slet sig när vi skulle ta in dem. Överskottsenergi deluxe? Svar ja! Därför blev det lösgaloppering av båda två för att förhoppningsvis bli av med lite energi. Jag kör dressyrpass på B imorgon istället och på onsdag ska vi hoppelihoppa hos Therese :D

2

Imorgon är jag ”ledig” från skolan (läs: har inga föreläsningar) så då tänkte jag filma i huset så vi kan lägga upp den filmen innan vi drar till GHS. Vi har redan filmat ute på gården men det har varit lite mycket att göra för att hinna filma inomhus. Vi trivs väldigt bra här på Lönnbacken i alla fall. Det enda vi saknar är ett ordentligt bredband så vi kan streama våra kära serier </3. Det kommer väl så småningom det med.

/ Emma