Fototorka

Någonting som jag tycker är så otroligt tråkigt är att jag har hamnat i världens jäkla fototorka. Jag minns inte ens när jag fotade något sist? Förmodligen så var det Emma när hon red i ridhuset för väldigt längesen. Kom på att jag fotade litegrann i huset men det var inte sådär überseriöst. Jag köpte ju ett nytt fint objektiv i höstas och har knappt använt det.. Fy skäms Anna!!

Nu börjar det bli ljusare om dagarna vilket jag tycker är otroligt tacksamt för min inspiration blir mycket större då. Emma pratade om att hon ville fota ny profilbild snart(väldigt viktigt, haha) så då ska jag se till att gå loss med kameran. Förr i tiden kunde jag gå ut i trädgården och bara fota någon halvtråkig blomma eller fota konstiga självporträtt och tycka att resultatet blev rätt bra, och dessutom hade jag betydligt mer inspiration då. Tråkigt eftersom jag egentligen älskar att fota!

Vad brukar ni göra när ni saknar inspiration? Behöver inte bara vara inom fotografering, utan allmänt. Behöver lite inspo- och pepptips!

8457a090d2d211e2b9c722000a9e07b7_7
Typ sådana här bilder kunde jag roa mig med ”förr”(typ ett år sen? Två?). Askul med sånt här knepigt tycker jag!

/ Anna