Lotta ut djur – ja eller nej?

Nu är det ju dags för GHS igen vilket också betyder att en till lotterihäst kommer att lottas ut. Det är alltid väldigt mycket diskussioner om det här med att lotta ut levande djur, vilket jag inte tycker är så konstigt att det är!

Just GHS utlottning av djur tycker jag är helrätt för jag vet att dom är väldigt noga med vart hästen hamnar(finns information om hästen längst ned på den här sidan). Skulle den personen som vinner hästen inte ha någon möjlighet att ta emot den så kan hästen säljas.

Sen tror jag såklart att det finns mindre seriösa lotterier där man kanske inte lägger lika mycket energi på att ta reda på hur vinnaren egentligen har det och om vinnaren har möjlighet att ta emot hästen/djuret och det är jag emot, såklart.

Hur ser ni på det här med utlottning av hästar/djur? 

460x290-pensylvania
Årets lotterihäst Pennsylvania, en riktig snygging enligt mig! Bildkälla och alla lottpriser finns här.

/ Anna