Uteritt, packning och öroninflammation

Hellu! Sitter här med öroninflammationkänningar och känner bara WHYYY? Varför den här helgen för? Så jävla typiskt, men om det gör så bajsont som det gjorde sist så har jag morfin över sen benbrottet förra året, haha. Jag ska allt ta igenom mig helgen trots konstant lock för vänsterörat!

Idag så fick hästarna sig en uteritt. Tage var väldigt spänd och tittig idag och stannade första gången 10 meter från gården.. Men det gick när Bopps gick först. Sen var det lugnt ett tag, vi galopperade och sen bröt av till trav för att sedan skritta. Vad Tage gör då? Tvärvänder för att han blev rädd för något. Jag hade min högerarm på hans vänstra sida, haha. Lite på sned liksom ;) Resten av uteritten gick bra trots lite spändhet men grabbarna tyckte nog det var skoj att komma ut lite!

Nu ska jag tidsinställa och fixa inlägg till helgen och sen är det packdags. Imorgon blir det dusch, brunch och sen rullar bilen här från Lönnbacken runt halv 12-tiden. Så taggad!! Hoppas vi ses där :D Ni måste lova att komma fram och hälsa om ni ser oss! Vi älskar att träffa nytt folk!

Namnlös

/ Anna