Blivande sadelkammardekoration

När vi skulle flytta så funderade vi mycket på var vi skulle göra av alla våra rosetter och priser. Tillslut kom vi fram till att rosetterna kan bli en nice dekoration i sadelkammaren genom att förvara dessa i riktigt stora ”vaser”. Våra andra priser lär också stå där inne i någon hylla/vitrinskåp. Hästarnas plaketter har jag ingen aning om var de befinner sig för tillfället (vi får/kan ju inte spika upp dem i det nuvarande stallet vi står i) och jag har ingen aning om var vi ska göra av dem senare. Vi får helt enkelt bestämma oss för om vi vill ha dem på boxarna eller någon annan stans :)

Såhär ser vaserna med rosetter ut just nu. Vi ska dock se till att snygga till dem lite senare för just nu ser det ut som det är gladpack och gummiband runtom när det i själva verket är cellofan och snöre.

20140306_123515 20140306_123529

Har ni några andra tips på hur/var man kan förvara sina priser (både rosetter, plaketter, pokaler osv) på ett snyggt sätt?

/ Emma

En reaktion på “Blivande sadelkammardekoration

  1. Pingback: Förvara dina tävlingsrosetter! | Hästbloggarnas skvallerblogg!

Kommentarer inaktiverade.