Träning utöver ridning?

Jag skulle så gärna vilja träna lite utöver ridningen. Lite kondis hade inte vart fel, men jag avskyr att springa av hela mitt hjärta och själ så det är inte riktigt något att satsa på för mig. Däremot skulle jag vilja träna lite styrka, främst mage-rygg där jag blivit så himla svag efter min och Tages långa skadeperiod.

Jag är så fruktansvärt imponerad över de människor som jobbar 8h/dag, tar hand om sin häst och rider den och dessutom tränar på gym eller liknande utöver det. Alltså hur fan hinner ni med det? Och orkar med det? Galna människor!

Det ultimata för mig är nog några promenader eller cykelturer i veckan och så måste jag ta till vana att träna upp min mage och rygg. Dels för att jag behöver det i ridningen men sen har jag haft problem med min rygg väldigt länge nu, i säkert 5 år. Har ni bra tips på hemma-styrkeövningar? Behöver inte bara vara mage-rygg! Mottages tacksamt :)

Tränar ni något utöver ridningen? Hur ser eran vardag ut? Ridning någon gång i veckan eller egen häst som rids alla dagar i veckan? Tycker det är så intressant och inspirerande att höra hur andra har det!

+3

/ Anna