Tage & Boppens största fobier

Yo folks! Tage och Boppen här, och vi tänkte gästblogga lite på Emma & Annas blogg. De brukar ju skriva så mycket skit om oss, så därför ska vi äntligen få skriva lite sanning om oss själva. I det här inlägget kommer vi att skriva om våra största fobier för det är väl alltid kul att veta? På tal om fobier så är Annas största fobi spindlar, och Emmas största fobier getingar och bromsar (ni vet de jävligt jobbiga insekterna som bits stenhårt). Sicka jäkla pussies till mattar vi har? Bromsar liksom… de biter ju hellre oss än människotöntarna, och SPINDLAR? De gör ingenting förutom att ha många ben. Nåja, nog om Emma & Anna, nu över till oss:

Tage: Jag är en rätt cool kille och blir väldigt sällan rädd för något, till skillnad från broshan. Men det finns två saker som får mig att darra av skräck. Allra värst är kossor. Åh, detta hemska djur! De känns så luriga på något vis. Tänk om de börjar lunka mot mig? Då får jag panik kan jag säga. En gång kastade jag till och med av Anna för att en kossa rörde en cm på sig. Usch, det var en hemsk dag i mitt liv. Jag förstår inte heller varför kossor ska vara rutiga. Det är också läskigt. Ännu värre är det att det finns rutiga hästar också. Ibland vet jag inte om det är en kossa eller häst jag måste rida fram med på tävlingarna… Min andra fobi är får. Människor brukar ju tycka att de är krulliga och gulliga, men jag tycker bara de är krulliga och läskiga. De är inte riktigt lika läskiga som kossor eftersom de är såpass små, men ändå. Är det någon som vet vad som döljer sig under allt deras krull egentligen?!

ljk

Boppen: Tyvärr är jag en kille som är rädd för det mesta. Det finns ju så många läskiga saker här i världen att det blir jäkligt svårt för mig att någon gång kunna slappna av. Typ stenar, hallå: Vem vet vad som kan hoppa fram bakom dem egentligen? Allt går dock lite bättre om jag har en kompis med mig för då kanske monstren hoppar på den istället för mig. Okej, men värsta fobi. Låt mig tänka… Jo, nu vet jag: Fåglar! Fy tusan vad jag hatar de jäklarna. De är så luriga och kan helt plötsligt flaxa till och flyga iväg. Plötsliga rörelser är det värsta som finns. Tyvärr bor det ett gäng hönor i vårt stall som jag måste passera varje dag. Matte blir irriterad varje gång jag hoppar till när vi går förbi dem, men hon förstår inte att när de flaxar till så kan de med sin kraft riva ner hela hönsnätet och attackera mig. På tal om fåglar så har jag kastat av husse Hans ute i skogen en gång när en fågel flaxade till framför mig, men till skillnad från broshan så står jag åtminstone still när någon flyger av mig. Aldrig att jag skulle våga springa hela vägen till stallet själv. Tänk vad många faror som finns på vägen liksom!

Våra fellow horse mates, vilka är era största fobier?

/ Tage & Boppen