Duktiga älsklingar!

I söndags så red Samuel Tage igen efter ett väldigt långt uppehåll. Vi båda har varit sjuka och så drog ju Tage på sig en hovböld så då har det blivit ett ofrivilligt uppehåll. Nu är det allt dags att komma igång igen så det blir lite rutin på det hela! Vi siktar på en gång i veckan i alla fall.

Vi körde lite repetition från tidigare, så det blev halter, ryggningar, volter, serpentiner och en del trav. Vi fokuserade lite mer på volterna för Samuel tycker att det är lite svårt att få dom runda, vilket det är också och framför allt i skritten så jag ställde ut åtta konor som han fick rida runt. Det blev mycket bättre sen även när dom red volter utan konor också tycker jag så nu är det bara att traggla tills dom sitter som en smäck!

Något som Samuel är så jäkla bra på är att vara konsekvent! Tage är lite som han är ibland och kan gärna skritta iväg efter halter trots att man inte bett honom och så vidare, och då gör Samuel halt igen, står stilla en stund för att sedan sätta igång i skritt. Dessutom är han så himla mjuk och stör inte Tage för fem öre trots att han är såpass ny på det här med trav, lättridning och allt. Blir så stolt över mina killar(främst den tvåbenta, hihi ;) )!

1

Nästa gång Samuel rider(vilket förmodligen blir nu i veckan) så ska vi se till att filma ett nytt avsnitt! Det blir lite samma just nu då vi övar en del på samma saker, men ni har ju inte fått se när Samuel travar själv och rider lätt så fint så det ska ni få se! :) Med andra ord så kommer det inte bli ett nytt avsnitt varje gång Samuel rider för då blir det antagligen lite småtjötigt om vi övar på samma saker!

/ Anna