Stärka mig själv

De två senaste veckorna har jag kommit in i nya rutiner. Jag vill verkligen försöka stärka min kropp så det kan underlätta för mig på hästryggen. Jag vill att min sits ska bli stabilare och jag vill bli smidigare i sadeln. Därför har jag börjat med ett litet ”schema” nu där jag måste stretcha varje dag. Varannan dag tränar jag även på vår magtränare (snarare båltränare då den tar i ryggen också) och varannan dag kör jag på squats. Jag försöker även gå ut och röra på mig näst intill varje dag och jag har faktiskt börjat jogga igen. Nu ”joggar” jag visserligen ungefär lika snabbt som en sengångare går, men man måste ju faktiskt börja någonstans om man har så sjukt dålig kondis som jag har.

Det finns bara två saker som jag saknar nu egentligen:
Ett par bra träningstights. De jag har nu har antingen hål mellan benen eller är för låga i midjan så de åker ner. Har ni tips på några sköna träningstights som är höga i midjan och stannar uppe? De behöver helst inte kosta en förmögenhet.
– Träningsgummiband. Så jag kan träna armarna ordentligt också, men såklart även resten av kroppen.

I need this
lifeline  0103

Det känns som om det här schemat passar mig väldigt bra. Jag slipper åka någonstans för att träna vilket jag tycker är väldigt segt, vi har underbar natur bara utanför dörren, och det är gött att träna kroppen/stretcha framför TV:n.

/ Emma