Samuel tycker till del 4

Då var det dags för fjärde delen av ”Samuel tycker till”! Varning för ett minst sagt brutalt inlägg, haha. Ta det med en nypa salt! Om ni har missat de andra tre delarna så kan ni klicka HÄR för att läsa första, HÄR för att läsa andra delen och HÄR för att läsa den tredje delen.

Kavajer: 
kavajer
(AnimoCRWManfredi)
Animo: Vad är det för jävla öppning eller? Typ om du behöver kissa? Fast det sitter på lite fel ställe. Man slipper hålla uppe kavajen för att kissa. Det ser ju bara konstigt ut. Den ser lite styv ut. Lite ”titta på min f***a, jag har cameltoe!”
CRW: Glitter såklart! Den tycker säkert du(Anna) om. Varför ska man ha en brosch? Men bortsett från den så var den ganska fin. Snyggast.
Manfredi: Oj den va… Den var rak! Det är typ sånt som adeln har på sig när dom ska ut och kampa. ”Ta på sig fin kavaj och ut och rida lite i skogen”.

Hjälmar:
hjälmar
(John WhitakerCharles OwenLamicell)
John Whitaker: Vad fan är det för jävla potta? Jaha det var prickar så, vad fint… Det ser nästan ut som något som man kan köpa på Intersport med märket/namnet där. Hur kommer dom på?! ”Vi ska ha ett V, och en massa prickar och så två vita ränder”.
Charles Owen: Oj, den såg gammal ut! Det ser ut som en sån där mössa som dom hade på sig förr när dom skulle åka bil. En jävla massa prickar här med. Den var helt ok, ganska fin färg. Hästbajsbrun. Fräckast(ingen var speciellt snygg).
Lamicell: Oj! Lätt hjälm, då slipper ryttaren banta. Vad är det för jävla grej i fram? En hjälm som säkert alla läderbögar tycker om.

Täcken: täcken
(SchockemöhleRamboShowmaster)
Schockemöhle: Schockemöhle? Tjocke, för dom tjocka hästarna. Det är lite inspirerat från rallyvärlden med ett streck, rätt fult. Fin häst i alla fall!
Rambo: Det var ju bara jävligt fult, kissfärgat. Hur har dom tänkt? ”Vi tar kissfärgat och så några blå och röda streck på det”. Det ser smutsigt ut. Hästen ser ju inte ut att bry sig i alla fall, den bara ”kolla vad fin jag är!”
Showmaster: What the fuck? Slim modell? Och så en hund med? Det ser ut som en omsydd vaxduk. Varför ska djur matcha varandra?! Det är ju inga tvillingar. Fy fan vad fult.
Inget täcke tilltalade Samuel. 

Schabrak:
Untitled-2
(EskadronEurostarSchockemöhle)
Eskadron: Glansig dunjacka. Hatar dom! Både dunjackorna och schabraket. Det ser ganska tjockt ut, ser inte ut som att sadeln kommer sitta så bra. Fin färg i alla fall!
Eurostar: Öh… Fyndigt med stjärnor på ”EuroSTAR”.  Påminner lite om mitt svart/vitrutiga påslakan. Den där jävla loggan där var inte så fin.
Schockemöhle: *Skrattar* Vilken konstig form! Fin färg.
Inget schabrak tilltalade Samuel. 

Har ni någon speciell utrustning som ni vill att Samuel ska tycka till om så får ni gärna kommentera och länka till den produkten! :)

/ Anna