Tips på ridbyxor

Vi fick en kommentar från Jessica häromdagen som vi hoppas att ni kan hjälpa oss att svara på.

Kan inte ni tipsa om billiga, snygga och gärna hållbara ridbyxor i ett inlägg? :) Är i akut behov av nya haha.

Jag tror inte riktigt att vi är rätta personer att fråga egentligen för vi (eller i alla fall jag, Emma) har väldigt svårt för att hitta ridbyxor som passar. Därför blir det att jag bara köper samma hela tiden, dvs JW. Jag tycker dock att JW:s byxor är väldigt prisvärda och snygga. Våra äldsta har vi haft i flera år och det är först den senaste tiden som de börjat ge med sig. Jag köpte även ett par riktigt billiga (typ 200 spänn) och SVINSKÖNA ridbyxor på Ullared i höstas, men de har blivit håliga nu. Ingen är mer ledsen än jag, haha.

Har ni andra bättre svar på Jessicas fråga? Tipsa gärna varandra om prisvärda, snygga och hållbara ridbyxor i kommentarsfältet!

/ Emma