Preliminära startlistor och tävlingstankar

Hallå! Nu var det ett väldigt bra tag sedan jag skrev något här i bloggen, men det blir lite så när man har noll blogginspiration och så känner jag att jag inte riktigt har tid för att sätta mig ner och skriva ihop några klyftiga inlägg. Det får komma inlägg när det kommer helt enkelt! Emma är ju så flitig ändå så ;)

Nåväl, nu har dom preliminära startlistorna kommit ut till söndagens dressyrtävling i Grästorp! Som det ser ut nu så har jag starttiderna 11:52 och 13:52 vilket är perfekt, då hinner vi lasta på Tage mellan klasserna och ladda upp med lite käk innan det är dags för nästa klass.

Hur känner jag inför tävlingen då? Jag tror att lite omedveten nervositet har smugit sig på, för på träningen i tisdags så var jag så frustrerad över att det inte gick 100% bra, trots att det egentligen gick rätt bra. Jag kan liksom inte förvänta mig att det ska ”gå som det brukar” med tanke på att det dels var ett år sedan vi tävlade och dels så har vi långt ifrån den styrkan som vi hade innan mina och Tages skador. Dessutom rider jag i hoppsadel för tillfället vilket inte är det lättaste då sitsen blir lite tjolahejsan, men vafasen! Vi ska helt enkelt göra vårt bästa och bara ha kul!

Sen ska jag tänka så som Peder sa i ryttareliten och som Emma nämnt förut; att jag ska tänka på HUR jag ska rida, och inte på hur jag vill att det ska gå. Jag är taggad i vilket fall som helst!

Om ni vill följa tävlingen på söndag så har Grästorp onlineresultat HÄR(tävlar klass 1 och 2).

4_182245911
Min fina Tagis i Svenljunga -11. Guldgossen! ♥

/ Anna