Snyggaste tjejen i stan

I ärlighetens namn tror jag inte det finns någon ryttare som ser så fruktansvärt ful/rolig ut på hästryggen som jag själv gör. Varje gång jag kollar på bilder som Anna fotat på mig så garvar jag högt åt min egen fulhet. Förutom att jag gör väldigt roliga miner och ser ut som en kanin på hästryggen så rider jag alltid utan smink så min fejja blir härligt, svettigt tomatröd. Mm, U just gotta love dat face. Här kommer några exempel:

Drogad, rädd och trött kanin på samma gång?
ful

Kaninen är väldigt beslutsam om vart hon ska (och lite skrajsen också)
ful1

Jävligt. Besvärad. Kanin.
ful2

Vilket kaninfejs är er favorit?

PS. Ja, man behöver nog ha väldigt bra självkänsla för att lägga upp ett sådant här inlägg, but I just don´t give a fuck om hur jag ser ut på hästryggen.

/ Emma