Mina nya skor ♥

För några veckor sedan var jag verkligen tvungen att köpa nya träningsskor då mina andra var alldeles för schletna. Mina fötter är dock inte de lättaste att hitta skor till eftersom de är ganska korta, breda men framförallt HÖGA både i foten och vristen. Just träningsskor är därför ett helvete att hitta.

Som tur är fick jag hjälp att hitta de här Nike-skorna på Intersport. Det är ett par löparskor som är mjuka på ovansidan, vilket gör att de passar oss med höga fötter. Jag är verkligen sjukt nöjd för de är så bekväma att gå/springa i. Det sjuka är att jag inte har fått minsta lilla antydan till skoskav trots att jag gick ut och sprang/gick flera km redan från början. Normalt sett får jag riktigt rejäla blåsor när jag ”går in” nya träningsskor. Det enda negativa med skorna är att de inte är speciellt vattentäta i och med den ”tygiga” ovansidan, men det gör inte så mycket tycker jag.

Mina sketna skor efter en tur i skogen:
20140513_103546

/ Emma