Svar på fråga

Hyr ni ut dem andra två boxarna eller ska ni skaffa fler hästar ? :)

En av boxarna kommer vi hyra ut till vår kompis och hennes häst som antagligen kommer flytta hit om ett par veckor. Vad som händer med den andra boxen vet vi inte riktigt än. Jag är sugen på att ta mig an ett utbildningsprojekt nu i sommar, men eftersom jag inte har någon aning om hur mitt liv ser ut i höst så kommer jag (eller rättare sagt: vi) inte köpa någon till egen häst ännu. Det hade däremot varit kul att ha någon annans häst inhyrd på utbildning i sommar, men vi får se hur det blir. I framtiden har vi planer/tankar på att fixa en liten lösdrift också så då kan vi ha ett par fler hästar på gården, men det kommer aldrig bli någon större verksamhet :)

Ett annat utbildningsprojekt vi haft: Ponny-Monis :D
mona5_170799687

/ Emma