Projekt: Komma i Equiline-kavajen igen

Förra veckan tränade jag utöver ridningen 6 av 7 dagar. Egentligen ville jag träna alla dagar men hade sån sjuklig träningsvärk att jag knappt kunde gå en dag, så då prioriterade jag ridningen. Jag gör som så att jag varje dag försöker antingen gå PW, ut och springa eller cykla, och varannan dag tränar jag rumpa/ben och varannan dag armar, mage och rygg mha magtränare och gummiband. Jag tycker detta schemat passar mig bra och det är gött att fått rutin på träningen.

Jag har dock ett stort problem, och det är att när jag ska springa får jag så himla ont i vaderna (ingen annanstans). Det känns nästan som en krampaktig smärta, och jag får bara ont när jag springer, alltså inte när jag går. Denna smärta hindrar mig väldigt mycket, för egentligen vill jag springa mer, men det tar emot när det gör så ont, och smärtan går inte över heller efter uppvärmning och stretching. Nu vet jag om att jag har väldigt korta vadmuskler och jag försöker stretcha dem, men jag kan inte minnas att det gjort så ont i vaderna när jag sprungit tidigare.

Är det någon av er som vet vad detta kan bero på? Några tips på hur jag kan lindra smärtan?

/ Emma