Dagens hästar

Idag hade vi tänkt rida ut med Amanda båda två, men då Tage dragit av sig en sko gick de planera i kras för Anna. Nu hoppas vi att hovslagaren kommer ut imorgon som han har sagt och slår på skon så Tagis förhoppningsvis är fräsch tills helgens tävling.

Boppen och Bea fick gå den runda som Tage vägrade gå eftersom man måste passera en fårhage. B & B tyckte dock inte detta var något läskigt. Gött eftersom det är en väldigt bra runda som enbart består av grusvägar, vilket är perfekt i sommar när det kommer krylla av blinningar i skogen! Hästarna skötte sig bra, men var spända eftersom det blåste väldigt mycket idag. Jag vet inte om jag kände någon skillnad på Boppen i ridningen efter ET-behandlingen. Möjligtvis att han rörde sig med lite bättre bogrörelser, men det är svårt att känna skillnad när jag bara red på rakt spår, och eftersom han var så spänd. Jag får återkomma senare med bättre överläggning ;)

5

/ Emma