Vad tycker ni om bloggen?

Efter att vi har flyttat till Lönnbacken har bloggen bytt lite stil. Från att ha skrivit mer åsikts- och utrustningsinlägg bland annat så har det blivit mer inlägg om vår vardag här på gården, och allt som det innebär. Vi (eller ja, mest pappa) grejar ju här varje dag, och det lär dröja ett bra tag innan gården är helt ”klar”. Eller ja, det blir den väl aldrig. Men ni förstår vad jag menar.

Så jag tänkte kolla med er vad ni tycker om utvecklingen. Saknar ni bloggen som den var förr eller föredrar ni den som den är nu? I så fall, vad vill ni att vi ska skriva för sorts inlägg? Vi uppskattar alltid när ni kommer på ämnen vi kan skriva om :) Kanske har ni något speciellt åsikts-, tips-, eller utrustningsinlägg ni vill läsa? Det är bara att kommentera i så fall!

/ Emma