Anna

Anna Tea Elfstrand heter jag och jag är född den 3 mars 1993. Tog studenten från Estetprogrammet i Vara sommaren 2012. För tillfället jobbar jag heltid på Imazo som är ett djurgrossistföretag. Där arbetar jag med att göra utskick och kataloger till kunder, alltså jobbar jag med reklam och grejar mycket i Photoshop och InDesign.

Jag har alltid älskat hästar enda sedan jag var pytteliten men det var först när jag fyllt 9 som mamma och pappa tillät mig att börja rida. Jag började då på Varaortens Ryttarförening och red lektioner på ridskolehäst och egen häst fram tills ridskolan tyvärr lades ned år 2011.

Meriter då? Jag kan väl inte påstå att jag är sådär superseriös tävlingsryttare med sikte på OS men jag har startat 95cm hoppning och ridit LA dressyr hittills. Dock tycker jag att tävlandet är otroligt roligt så det är ingenting jag kommer att sluta med!
Den häst som jag rider allra mest är då skönheten himself, Catago ”Tage”. Läs mer om honom under ”Om oss” och fliken ”Catago”!

Förutom hästar, ridning och stallet så tycker jag om att festa, fotografera, spela/lyssna på musik, titta på filmer/serier/bio och umgås med vänner.

IMG_20130328_190318

/ Anna