Om oss

Vi vill önska alla läsare varmt välkomna till vår blogg här på webrider.se. För er nya läsare kommer här en kort presentation om oss som driver bloggen.

Vi är två systrar som bor i Vara, Västergötland och äger två stycken valacker som vi tävlar med i hoppning och dressyr. Emma är född -91 och är utbildad personalvetare. Anna är född -93 och jobbar som reklamare. Bloggen startades upp av Emma sommaren -09, och var vid den tiden en del av hennes projektarbete på gymnasiet som gick ut på att vidareutbilda en vuxen tävlingshäst och skriva loggbok om detta på bloggen. Vintern -10/11 anslöt sig även Anna till bloggen, och än idag så är det en hästblogg som drivs av oss två Elfstrands-systrar. Vi älskar humor och sarkasm vilket speglar av sig på många av våra inlägg, samtidigt som vi gillar att föra en seriösare debatt om intressanta ämnen.

Våra hästar:

Catago – Valack -00 e. Cavalet – Bright bird xx. 162 cm/mkh. Tage(som han kallas) har varit i vår ägo sedan augusti -07. Han är en väldigt charmig och speciell häst med mycket humör, samtidigt som han är världens snällaste. Tage har tävlat upp till LA:3 dressyr och 1m hoppning med oss. Idag hoppar vi bara ibland för skojs skull, men tävlar dressyr med honom. Det är mestadels Anna som tränar och tävlar Tage.

Hale Bop – Valack -97 e. Cortez – Prixon. 182 cm/mkh. Hale Bop, aka Boppen, är en stor kille med ett ännu större hjärta. Vi köpte honom maj -10 och har därefter hunnit tävla upp till 120 hoppning samt LA:3 dressyr. Boppen är en häst som alltid ställer upp för sin ryttare och som är otroligt snäll på alla sätt. Han är dock väldigt osäker av sig och är rädd/tittig för nästan allting. Det är mestadels Emma som tränar och tävlar Boppen.

Emma & Anna:
430031_478030445551461_1805555730_n

/ Emma & Anna